Tech. parametre-
Podstavec s kolieskami
Bočný poličky 2 ks
Prídavný rošt
Kameň na pizzu
Telo grilu Kamado zo žiaruvzdornej keramiky
Liatinový regulátor vzduchu pre nastavenie teploty
Spodné dvierka pre reguláciu teploty vzduchu
Teplomer pre meranie vnútornej teploty
Nerezový rošt na grilovanie
Rošt na drevené uhlie
Špecifikácia:
Farba: červená
Priemer hlavnej plochy telesa : Ø 60 cm
Váha: 102 kg
Rozmery: prevádzkova výška 123 cm
šírka-136 cm
hĺbka 80cm
Pripravíte v ňom:
2 x 9 kg morky
10 kurčiat
12 steakov (300 g)
1 x veľkú pizzu 38cm
2 chleby
Odporúča sa používať kvalitné drevené grilovacie uhlie pretože alternatívne drevené brikety obsahujú mnoho prísad, ktoré môžu kontaminovať chuť potravín. Kusové drevené uhlie sa vyrába environmentálne udržateľným spôsobom za použitia techniky prerezávaním. Výrobcovia Kamado keramických grilov tvrdia, že sú veľmi univerzálne. Nielen, že môžu byť použité pre grilovanie a údenie, ale pizza a chlieb sa dajú piecť na keramickom kameni. Keramický plášť grilu Kamado je vynikajúca tepelná izolácia a vo vnútri môže byť dosiahnutá teplota až 400° C. Vďaka presnej regulácii prietoku vzduchu (a tým i teploty) ventilačným systémom sa grily Kamado využívajú na tepelnú úpravu čohokoľvek, čo sa dá piecť v tradičnej domácej alebo profesionálnej peci. Moderné grily Kamado sú vyrobené z rôznych materiálov, vrátane žiaruvzdornej keramiky, dvojitej izolovanej steny z ocele, tradičného terakota (pálená pórovitá hlina), zmesí portlandského cementu alebo drvených lávových kameňov.
Čistenie: Samočistiace zariadenie Kamado. Zahrejte na teplotu 260 ° C počas 30 minút a spálte zvyšky potravín. Ak nahromadíte príliš veľa sadzí, zvyšky uhlíka môžete zoškrabať drôtenou kefou. Keď je spotrebič úplne vychladnutý, vyčistite grilovaciu dosku a mriežky handričkou bez poškriabania. Počkajte, kým gril kamado vychladne, potom ho utrite vlhkou handričkou a jemným čistiacim prostriedkom.
video čistenie-